Cultuurpodia 24 april

Concert op zondag 24 april 2022 om 15.00

In de kapel van de Paters Lazaristen Kerkstraat 8 te Panningen
In samenwerking met de Orgelkring Peel en Maas organiseert Cultuurpodia Peel en Maas
een concert met:

Flamenco- en jazz-zangeres Luna Zegers,

Begeleid door gitarist Vicente Santiago Lorna Falla Flamenco

Spaans 20e eeuws klassiek meets Flamenco Luna laat hiermee de muzikale link horen tussen de begin 20e eeuwse klassieke Andalusische componisten Frecderico Garcia Lorca en Manuel de Falla, en de Andalususche volksmuziek die Flamico is (zang+gitaar). Zangeres, componiste en schrijfster Luna Zegers studeerde jazz-zang aan het Conservatorium van Amsterdam, waar ze in 2010 cum laude haar diploma behaalde. Zij studeerde als allereerste niet-Spaanse in de geschiedenis af in flamencozang aan het prestigieuze conservatorium ESMUC in Barcelona.
Begin 2017 verscheen haar eerste album Entre Dos Mundos,(Tussen Twee Werelden), waarop ze haar leven tussen Spanje en Nederland, tussen flamenco en jazz, en tussen leven en dood bezingt. De composities, teksten en arrangementen van alle composities zijn van Luna’s hand. In november 2017 verscheen haar autobiografie SOLO, waarin ze haar ontroerende levensverhaal over verdriet en rouw en de
troost van de rauwe flamenco optekende.
Zondag 25 maart 2018 trad Luna op in het Beeldhouwatelier Lab del Art in Panningen met een prachtig flamencoprogramma.
Zondag 14 april 2019 liet Luna ons genieten van haar Jazz-zang: een mix van jazz standards, Braziliaanse bossa nova, Argentijnse tango, en nog wat andere mooie stukken uit de Latin wereld zoals muziek van Buena Vista Social Club en andere Cubaanse liederen.

De Kapel is open vanaf 14.30 ; entree € 12.50.
Kaarten te koop bij Peter Klaasen
Bij voorkeur per email peter@klaasen.biz of anders per telefoon 0654 25 43 40.
U krijgt de toegangskaarten per email toegestuurd