VOL PROGRAMMA OP DE HELDENSE SCHANS IN DE MEI VAKANTIE!

 

Museum Peel en Maas   

VOL ACTIVITEITENPROGRAMMA OP DE HELDENSE SCHANS IN DE MEI VAKANTIE!

Helden – Op dinsdag 7 mei organiseren we samen met de Bibliotheek Maas en Peel, de werkgroep De Onderse Schans, handboogschutterij O.V.U. en het IVN een leuke en spannende activiteit op de Onderse Schans in Helden. We vertrekken om 13.30 uur bij het museum en het programma op de schans duurt tot circa 16 uur.

We bieden een mooie gevarieerde middag aan met zelf een pijl en boog maken en schieten zoals ze dat vroeger ook deden, je gaat onder begeleiding van O.V.U. uit Grashoek professioneel boogschieten, er zijn 17e eeuwse spellen te spelen, er staat een schandpaal, je kunt jezelf zien als ridder en nog veel meer!

Er wordt gezorgd voor een glaasje fris en een kleine versnapering. Deelname is 5 euro per kind (volwassenen zijn ook van harte welkom). We verzamelen op 7 mei tussen 13.15-13.30 uur bij de ingang van Museum Peel en Maas. De activiteit duurt tot circa 16 uur. Dan lopen we terug richting het museum. Aanmelden kan via de website van de bibliotheek. De activiteit gaat niet door bij slecht weer (denk aan flinke regen).