Nieuws van deelnemer gemeente Peel en Maas; Ontdek de geschiedenis van Peel en Maas in het gemeentearchief

Ontdek de geschiedenis van Peel en Maas in het gemeentearchief

 

 

De archiefdienst van de gemeente Peel en Maas heeft collecties van Helden, Kessel, Maasbree en Meijel en diverse particuliere collecties. In deze collecties vindt u historische informatie over de gemeente Peel en Maas.

 

Archiefportaal De archiefcollecties vindt u op de website van het archiefportaal.

 

PeelenMaasNet In de culturele erfgoed beeldbank PeelenMaasNet vindt u waardevolle documenten zoals de huwelijksakte van uw grootouders, foto’s, films en boeken. De regionale weekbladen en het krantenarchief zijn ook doorzoekbaar.

 

Archiefinformatie aanvragen. Wilt u een onderdeel van de archiefcollectie bekijken of het archief in het Huis van de Gemeente bezoeken, dat kunt u via het online formulier archiefinformatie aanvragen. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via het Klant Contact Centrum, telefoon 077 306 6666 van maandag t/m donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 uur tot 12.00 uur. Heeft u andere vragen, stuur dan een e-mail naar info@peelenmaas.nl.

 

Uitzending PeelenMaasInzicht: Kijk ook op 2 november 2022 om 18.00 uur bij OmroepP&M naar de Peel en Maas InZicht uitzending over het gemeentearchief.