logo PeelenMaasNet.nl

Nieuws

Geert Segers nieuwe voorzitter HWG De Borcht

Herman van Megen heeft op 1 juli het voorzitterschap van de Historische Werkgroep de Borcht (HWG) overgedragen aan Baarlonaar Geert Segers.

Tijdens de jaarvergadering van de Historische Werkgroep traden waarnemend voorzitter Herman van Megen en bestuurslid Ben Peeters terug uit het bestuur. De HWG danken hen voor hun immense inzet. Tijdens de jaarvergadering blikte de HWG terug op de 1e Kastelendag, de viering van Baarlo 70 jaar bevrijd, de verhuizing naar MFC De Engelbewaarder, de deelname aan PeelenMaasNet, de viering van 40 jaar HWG en de grote manifestatie die georganiseerd werd in het kader van Baarlo 75 jaar bevrijd.

Contact met HWG

Het  Historische Informatie Punt van de Historische Werkgroep De Borcht in de Engelbewaarder in Baarlo is vanwege de Coronacrisis nog niet geopend. Wel is het mogelijk op afspraak een bezoek te brengen aan het Borchthome aan de Hoogstraat (Trefcentrum). Dat kan echter slechts onder bepaalde voorwaarden i.v.m de Coronamaatregelen. Neem voor meer informatie contact op via deborchtbaarlo@gmail.com

PeelenMaasNet.nl maakt gebruik van Erfgoednet 3.0 een product van Picturae