logo PeelenMaasNet.nl

Nieuws

Steun Stichting PeelenMaasNet via Rabo ClubSupport

Stichting PeelenMaasNet doet mee met de Rabo ClubSupport, voorheen bekend als de Rabo Clubkascampagne. Het principe achter de actie is ongewijzigd gebleven. Wil je PeelenMaasNet, het digitale erfgoed van Peel en Maas ondersteunen, breng je stem dan op ons uit. Ben jij lid van Rabobank Peel, Maas en Leudal? Dan kun je vanaf vrijdag 27 september op ons stemmen via www.rabo-clubsupport.nl.

Jouw persoonlijke stemcodes ontvang je per mail of per post via de Rabobank. Je ontvangt 5 codes waarvan je er 2 voor ons in kunt zetten. De stemperiode loopt van 27 september tot en met 11 oktober 2019.

Ons bestedingdoel

PeelenMaasNet werkt continue aan verbindingen leggen met particulieren en organisaties om het digitale Erfgoed van Peel en Maas uit te breiden en zichtbaar te maken voor een breed publiek. Met de financiële steun uit de ClubSupport wil PeelenMaasNet op een professionele manier informatie-avonden organiseren om deze verbindingen tussen particulieren en organisaties nog beter te leggen. Daarnaast willen we apparatuur aankopen om de toekomstige deelnemers de gelegenheid te bieden foto's en documenten met een hoge kwaliteit te digitaliseren.

 

PeelenMaasNet.nl maakt gebruik van Erfgoednet 3.0 een product van Picturae