Geluk is… de wind om je oren!’

Bijzondere activiteit op 18 juni in Maasbree:

In het kader van het jaarthema ‘Geluk’ organiseert de Bibliotheek Maas en Peel een aantal activiteiten. Op zaterdag 18 juni, tussen 11.00 en 12.30 uur, vindt er een bijzonder event plaats bij de Bibliotheek Maasbree (buiten op het Kennedyplein). “Geluk is… de wind om je oren” wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Beweeg je Vrij.

Voor mij is geluk de wind om mijn oren
Fietsen langs vers gemaaid gras
Voor mij is geluk er weer bij horen
Herontdekken hoe fijn fietsen was.

Ooit gehoord van een duofiets? Waarop je samen heerlijk door de omgeving kunt zoeven, óók als ‘gewoon fietsen’ niet meer mogelijk is? Op 18 juni kun je tussen 11.00 en 12.30 uur een proefrit maken en zelf ervaren hoe fijn en gemakkelijk dit is. Of neem plaats in de wandelrolstoel, waarmee je prima de natuur in kunt, óók als je zelf niet mobiel bent. Of ga voorop een rolstoelfiets zitten en maak een ‘Rundje um de kerk’. Je kunt het allemaal uitproberen. Stichting Beweeg je Vrij is aanwezig met deze bijzondere vervoersmiddelen en geeft uitleg. Want ook als je niet meer zo mobiel bent, kun je dit zéker nog wel ervaren!

Deze activiteit is voor iedereen. Voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen, maar ook mantelzorgers, familie, vrienden en bekenden, (klein)kinderen, en iedereen die interesse heeft. Deelname is gratis. Aanmelden is gewenst, via de website van de Bibliotheek Maas en Peel: www.debibliotheekmaasenpeel.nl/activiteiten.

Dit initiatief is een samenwerking tussen de Bibliotheek Maasbree en Stichting Beweeg je