BESTUUR GEWIJZIGD BIJ DE STICHTING PEELENMAASNET

BESTUUR GEWIJZIGD BIJ DE STICHTING PEELENMAASNET

 

De stichting PeelenMaasNet, die met ingang van 1 januari 2017 de exploitatie van het digitale erfgoedplatform PeelenMaasNet van de gemeente Peel en Maas heeft overgenomen, heeft onlangs enkele bestuurswijzigingen gehad. Zo heeft mede-oprichter Peter Peeters na 3 jaar stuurgroep en 6 jaar als voorzitter van de stichting zijn functie beschikbaar gesteld voor nieuwe en frisse impulsen. Daarnaast zijn Henny Roosen-Leyten uit Kessel en Roel Peeters uit Meijel helaas vanwege persoonlijke omstandigheden in hun 1e termijn eerder moeten stoppen.

 

Het bestuur is intussen alweer aangevuld met Wim Hermans uit Maasbree, voormalig wethouder van de gemeente Peel en Maas en sterk cultureel en historisch geïnteresseerd. Hij treedt sinds 2 mei 2023 op als voorzitter.

 

Jo Manders uit Meijel is als penningmeester een 3e termijn ingegaan evenals Henk van Dijck uit Kessel, die belast is met educatieve projecten. Secretaris Herman van Megen uit Baarlo is eveneens gestart in zijn 3e termijn

 

Het bestuur is echter nog niet op volle sterkte is. Mocht iemand na het lezen van dit bericht belangstelling hebben om ook bestuurlijk of als vrijwilliger in een van de werkgroepen van PeelenMaasNet een bijdrage aan ons boeiende platform te bieden neem dan voor meer informatie contact op via de secretaris, die bereikbaar is via mailadres secretaris@peelenmaasnet.nl.

 

Met vriendelijke groet,

Wim Hermans

Voorzitter PeelenMaasNet